Never thought it'd come this far.

Suttit och pysslat med bloggen nu ett tag, och jag är riktigt nöjd denhär gången =D Kommer säkerligen hinna ändra tusen gånger till, men nu för tillfället är jag nöjd, och jag ska försöka ha det såhär ett tag nu ;)

Var med Petra och Hoda ett tag idag :) Vi var på akkan och fikade, och sen gjorde vi ingenting alls haha :p For ganska snabbt. Pappa skulle bli sen ikväll, så jag borde väl gå och göra nå mat snart. Fast jag har faktiskt glömt bort det, helt och hållet! Att äta alltså. Hahah, fastnade vid bloggdesignficxandet och grey's anatomy!

Ikväll är det match, som jag hade tänkt fara och kolla på en sväng :) Jag hatar att titta på fotboll, men jag gör det för mina vänners skull haha ;b Dock så känns det ganska drygt att sitta där alldeles ensam, så jag far dit i slutet istället..
Sen skulle vi upp till sördal en sväng tror jag! :) Kolla om det finns tillräckligt med sängar osv, och kanske städa lite..
Vi drar ju mest troligt dit på lördag :) Eller iallafall jag och Hoda hahaha, om ingen annan får ;) men det tror jag.
Fyller ju år då hahha =D OCH - bilder kommer komma i massor när och om jag får min kamera på lördag. MEN det är typ lätt 90% chans att den blir min iallafall. Kan knappt bärga mig! MEN nu ska jag ordna mat innan jag dör. PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus