Everytime I think of you, I always catch my breath.

Jag har suttit och försökt göra ett videoinlägg i hundra år nu eftersom jag inte orkade skriva ett normalt inlägg, men det gick åt helvete så lik förbannat så åker jag på att skriva! Nu ska vi sluta vara negativa iallafall..

Precis som jag sa tidigare idag så skulle jag ju fara på Anderstorp gymnasium och titta på skolan osv. Sagt och gjort, jag och mamma åker in på stan, drar på COOP och dit kommer Lina! Går med henne till skolan och hon ger mig en snabb rundtur och berättar hur vissa saker fungerar. Sedan kom mamma och vi letade åt syvens rum och satt utanför tills hon kom och släppte in oss. Hon berättade litegrann om vilka kurser jag läser när jag går denna linjen, om vilka valbara kurser det är osv. Sedan gav hon mig en rundtur till. I vilket fall som helst så hoppas jag verkligen att jag tar mig in, och jag ser framimot det! Imorgon ska jag söka. Nervöst faktiskt, eftersom det är nu det gäller! Det är nu som jag ska välja. Det kommer nog bli bra ändå.

Nu ikväll så har jag varit med Lina! Har inte träffat kvinnan sedan förra sommaren, i början, så det var sjukt kul. Vi har pratat och skrattat och fikat och pratat och skrattat lite mer. Det är egentligen allting som krävs. Hon drog före elva, och jag hoppas innerligt väl att det inte tar över ett halvår innan vi ses nästa gång! Tog inga bilder, så tyvärr kommer det ett tråkigt och bildlöst inlägg idag.. Men imorgon hoppas jag på bra väder, för då tar jag och kameran en promenad - och då kommer det fina bilder! Tog dock ett par stycken idag på landskapet, men lat som jag är orkar jag inte lägga in dem på datorn, så det får bli imorgon bitti det också.

Nej, nu har jag svamlat färdigt för ikväll! Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus