I hope you know somebody loves you.

Okej - jag lyckades visst inte somna. För mycket snurrar runt i mitt huvud nu och jag måste bara få ner allting någonstans innan jag överhuvudtaget kan tänka på att somna. Klockan börjar närma sig halv fem, så det kanske inte är bästa tidpunkten för sånthär.

Det är fan inte konstigt att världen ser ut som den gör. Att folk hatar varandra och att man krigar och här sig. Världen vi lever i är jävligt messed up egentligen, om man tänker efter. Helt sjukt. Så, jag tycker inte att det är konstigt att det blir krig osv. Jag menar inte att det är bra och jag tycker att det ska sluta, men jag förstår varför folk blir arga och börjar hata varandra. Vi lär oss hata redan när vi är små. Nu menar jag kanske inte vid 3 års ålder, utan lite äldre, men vi är fortfarande unga. Jag tror att folk hatar för att det är lättare än att älska.
Sedan, och nu pratar jag endast för mig själv, förstår jag varför folk går och blir lesbiska! Jag är så less på killar nu så jag skulle kunna strypa allihopa! Hahaha, lite överdrift kanske, men alltså, åh vad irriterad jag blir..

Angående gymnasiet.. Jag är rädd. Jag menar, om ett halvår, så kommer allting som jag är van vid, allting som är tryggt för mig, försvinna. Allting kommer bli nytt, läskigt och spännande! Gymnasiet. Nu börjas det.. Jag kommer antingen gå i Skellefteå eller Storuman och jag har ännu inte lyckats bestämma mig till 100% vart jag ska gå någonstans. Hur läskigt allt det här nya kommer vara och hur rädd och panikslagen jag är nu, så tror jag att läskigt, nytt och spännande kan vara precis det jag behöver. Träffa nya människor. Skaffa nya rutiner. Vara mig. Det jag inte ser framimot, oavsett vart jag kommer gå någonstans, är att jag och mina vänner kommer skiljas åt. Vi kommer alla hamna på olika ställen, och vem vet, vissa kanske man tappar kontakten med helt och hållet. Sommaren 2010 kanske blir det sista vi ser av varandra. Who knows? Personer som varit en del av mig och mitt liv, kanske bara kommer försvinna. Självklart kommer man bryta kontakten med vissa - så är det alltid. Förr eller senare blir det så. Vissa kommer man självfallet ha kvar, men inte som förut. Nu kom den negativa sidan av mig fram också, HEHE, som kanske märks. De här tre åren på högstadiet har i allafall varit grymma, tack vare personer som finns där för mig varje dag. I wouldn't change a thing. Okej, kanske några, men ingenting stort.. Jag hoppas bara att allting kommer lösa sig tillslut, och att jag får mitt happy ending. Nu lägger min dator av om 2min, så jag ska ta och stänga utav den och sedan verkligen anstränga mig och försöka sova!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med dig angående alllt!!! Det är sjukt alltihop! Och jag är grymt förvånad att inte alla tjejer är lesbiska vid det här laget!

2010-01-07 @ 11:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus