Oinspirerad, skolless och rastlös!

Jag orkar inte blogga! Så är det bara. Funderar dessutom på att lägga ner skiten tills jag får inspiration och sedan göra en helt ny blogg. Rätt onödigt iofs, men jag har ingen aning överhuvudtaget. Det får framtida visa!

Sedan sist har det inte hänt sådär jättemycket.. Skolan har börjat om igen. Igår alltså. Galet skönt att träffa folk som man inte träffat annars på lovet, och gårdagen var inte sådär jättejobbig egentligen. Idag var det värre. Hade ingen som helst lust att gå upp från min varma säng i morse och gå till skolan! Väl på skolan blev det annorlunda.
Har pratat med studieyrkesvägledare hela dagen! Både från Storuman och från Skeå, A-torp. Nästa Fredag blir det besök där, så nu får vi se om mina vänner har rätt angående att skolan är tråkig, kall och vad det nu var. ;)

Ikväll fick jag nått ryck och ville färga håret. Dock får vi se hur det blir med den saken, med tanke på att jag  färgade håret för runt en månad sedan.. Vill ha det ännu mörkare, så jag tror nästan på att jag ska färga ändå..
Nämen, vi får se! Beslutsångest.

Nu tänker jag iallafall gå ner och handa nödvändigheter haha...... Ut i kylan och byebye money ungefär! Asbra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus