Alla hjärtans dag

14 Februari - alla hjärtans dag
En fruktansvärt överskattad dag om ni frågar mig. Tycker det är så fjantigt att det finns en speciell dag på året då man ska vara extra snäll och gullig mot sin pojk/flickvän, vänner eller familj. Allting gulligt, snällt, underbart, och kärleksfullt känns så påtvingat när det sker just på den här dagen. Har ni hört ordet spontanitet förut? DET, mina vänner, uppskattas tusen gånger mer!

Jag är trött som ett as och istället för att mysa framför någon bra film har jag ett berg av skolarbete att ta hand om! Ikväll blir det matteplugg, samhällsplugg och sedan ska jag skriva ett brev på engelska också. Känner hur jag helt plötsligt har motivation att anstränga mig i skolan och plugga som fan för att få bra betyg!

Annars då? Det har varit fruktansvärt kallt idag. -27 grader stog termometern på här i Ljusvattnet och det hade tydligen varit -38 mellan Arvidsjaur och Luleå. För bara några veckor sedan var det +7.. vart tog den värmen vägen? Jag ska flytta utomlands så fort jag får chansen! Nej, bäst att sätta igång om jag ska få något gjort!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus