Check!

Städning - check!
Samhällsplugg - check!

Känner inspirationen flöda i mina ådror och vill inte riktigt gå och lägga mig ännu. Önskar att jag hade ett stort, fett skrivblock (inte ett sånt värdelöst som man har i typ skolan, utan ett tåligt block som klarar sig i alla väder) att fylla med mina tankar, idéer och God-knows-what. En fungerande sänglampa så jag åtminstone ser vad i fridens dagar jag pysslar med skulle vara underbart. Den som kirrar dessa simpla saker till mig kommer att bli älskad för all framtid!

Skoldagen flöt på och gick relativt snabbt. Min rygg sabbade redskapsbrännbollen för min del, vilket kändes lite surt eftersom det såg fruktansvärt kul ut! Fick tillbaks svenskaprovet och det gick galant! Ikväll har jag varit duktig, pluggat som en jude och städat. Kravlar mig upp från botten och livet börjar kännas uthärdligt igen. Det allra bästa hade varit om min pojke varit här och sovit med mig, istället för tusen mil bort, men det får gå iallafall. Ska borsta gaddarna och sedan göra mig redo för sängen. Godnatt världen!

Dagens händelse:
Min kära vän Malin fastnade mellan två säten i bussen. Det såg så jävla roligt ut och min mage fick sig en omgång den sent kommer att glömma. Ångrar starkt att jag inte filmade/fotade/dokumenterade händelsen på nått sätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus