SVAMLIGT INLÄGG UTAN STRUKTUR

Lyckades ta sönder min toalettsits imorse. Tänker inte berätta hur det gick till på grund av risken att som vanligt bli totalt dumförklarad, men det hela slutade med att jag hamnade på golvet och toalettsitsen åkte rätt in i väggen. Mina vänner fick sig ett gott skratt när jag berättade om den lilla incidenten för dem.

Från något klantigt till något tragiskt. Under natten har det snöat 20 cm, så Rickard räddade mitt liv genom att köra mig till skolan. Efter bilolyckan finns det inte många människor jag litar på när det kommer till bilkörning, och med tanke på hur busschaufförerna kör var det inte ett alternativ vid detta väder.

Påtal om hästar så har jag idag 1) planerat att köpa en iPhone 3GS (om de finns att få tag på fortfarande), 2) världens äckligaste huvudvärk och 3) shufflat till snickarsmurfen. Imorgon ska vi till Dagges gård och jag är otaggad. Kändes fett ovärt, men man får ha med sig egen matssäck och det är alltid mysigt så vi lär överleva! Nu ska jag äta och sedan plugga. Förlåt för långt inlägg. Kände för att gå lös idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus