Lie to me once again and tell me everything will be alright

Idag har jag halkat runt på halken, både sittandes i en bil och till fots. Mestadels inuti en jävligt tuktad bil. Kul var det i alla fall, och skönt är det att kunna bocka av det från listan. Nu väntar bara uppkörningen och provskrivningen sedan är körkortet äntligen mitt!
 
Har tiotusen saker att göra ikväll men av någon anledning hamnade jag i soffan. Försöker finna kraft och energi att ta mig härifrån, men den lilla energi jag besitter går till att inte bryta ihop och falla sönder. Har aldrig tidigare stött på liknande vinterdepression, om det ens är vad detta är. Orkar inte må såhär längre. Men imorgon tar jag ta mig fan jullov så förhoppningsvis blir det bukt på eländet.
 
Hur uppdateringen kommer att bli under lovet är det ingen som vet. Tänker umgås med mina kompisar, kramas med mitt hjärta och plugga körkortsteori i sinne så misstänker att det inte finns tid till andra ting, såsom bloggning. Alrighty then, nu har jag tagit slut på ord. Godjul på er och hoppas ni överlever jordens undergång, pussen
 
blandade bilder från tvåtusentolv

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus