Hero of war

(vet inte hur jag ska börja detta inlägg så vi kör pang på rödbetan) Idag var det tomtegröt till lunch. Man fick pepparkaka och clementin. Det var jettemycket gott :) Tror för övrigt att jag är den enda i min ålder som fortfarande säger tomtegröt till risgrynsgröt? Men det heter tomtegröt. Det kommer alltid att heta tomtegröt. Punkt och slut.
 
Tänkte ta mig en liten powernap när jag kom hem efter skolan, men det blev inte av. Powernapade sött i över två timmar, och hann drömma både det ena och de andra. Och inatt drömde jag att alexander kom och knackade på dörren halv sju på morgonen, och när jag frågade vad fan han gjorde här så tidigt sa han att han skulle hälsa på och sedan la han sig på min tvbänk. Eh, okej. Love you bro, men den tiden på morgonen vill jag inte se din fula nuna..
 
Eftersom jag är världens mest tragiska människa så spenderar jag denna kväll med näsan i bland annat körkortsboken. Till råga på allt så kastar lärarna läxor på oss såhär innan jul, så jag har typ tre inlämningsuppgifter + två prov + projektarbete så jag har det jag gör i helgen kan jag säga. Pms har jag också, så jag ska äta godis för sånt får man göra när man är tjej och är bitter över att man straffats med kvinnligt kön istället för manligt. Tack och hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus