Wish you were here

 
Om jag hade trott på Gud hade jag tackat honom för att Obama stod som segrare efter nattens val. Nu vet jag inte riktigt vem jag ska tacka. Satan så bra i alla fall! Vill inte riktigt tänka på vad som kunde hänt om Romney vunnit. Man hinner försämra mer på fyra år än vad man hinner förbättra, det är ett som är säkert. Hur som helst, go Obama!
 
Beställde studentmössan ikväll. Det är på riktigt helt sinnessjukt att det endast är typ ett halvår innan jag går ut. Vad hände? Vart försvann tiden? Tyckte nyss att jag började ettan och whineade om att det var så länge kvar till studenten och nu står den jävlart och bankar på dörren. Nästan i varje fall.
 
Annars har jag haft kvalitetstid med mina andra pojkvänner ikväll, ben&jerry och kissekatten. Mitt hjärta verkar inte kunna bete sig, utan känner för att vara artontusen mil ifrån mig jämt.. att det ens är möjligt att sakna en människa såhär mycket är rätt spännande måste jag säga. Nog om det! Ska hitta något att sysselsätta mig med i några timmar då jag blivit livrädd för att somna och helst inte gör det. Igår hann jag sova ungefär en timme innan jag vaknade livrädd av en mardröm, och så har det varit ett bra tag nu. Fuck life, så att säga :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus