My kind of love

Tjena kompisar! Förstår ni vad bra världen hade varit om det inte fanns några byxor? Pratar framför allt om jeans. Stela, osköna jeans som bara trycker ihop allt fläsk och man kan varken andas eller typ röra sig. Tar alltid av mig dom det första jag gör när jag kommer hem från skolan. OCH VILKEN FRIHET. Shit pommesfritt och omg och allt det där. Nej. Världen behöver färre byxor, så är det bara.
 
Annars så är det mycket nu. Skolan tar som vanligt upp all tid och mitt liv kretsar kring inlämningsuppgifter och att skriva. Och så ska man hinna andas också. Jag är stressad tjugofyra timmar om dygnet och andas är vad jag glömmer att göra. Det jag lever på denna vecka är att vi får lov på fredag, sedan väntar 10 underbara fucking dagar då jag äntligen får vila skallen.
 
Igår gick mitt busskort sönder två minuter innan jag skulle kliva på bussen och idag har jag tagit ordet "fulhet" till en ny nivå. Kan säga att sömnen prioriterades imorse, snoozade jävlart tills det var omöjligt att snooza mer. Nu ska jag ta tag i filosofihemtentan och skriva så tangenterna glöder. Cykel(hehe nu var jag rolig)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus