Storumanupdate

Snö, halka och kyla var vad jag möttes av när bussen gled in i Storuman igårkväll. Jag ville gråta och dö, vilket jag ungefär gjorde också. Saknar skellet och regnet ♥ Tryckte käk och tvättade smöret ur mitt hår det första jag gjorde innan jag stummade på ladan och tittade på match. Nostalgi på hög nivå kan jag säga, vi hängde jämt på ladan förut och tittade på matcher hit och dit.
 
Ikväll har jag och lillasyster myskväll med glass och film. Filmen var dock den sämsta någonin så vi lär inte orka se klart den. Ska nog mest troligt ut och hänga med mina flickvänner en sväng senare innan jag far till finaste och sover.
 
Annars tycker jag det är fascinerande hur intensivt allt är när jag är i Storuman jämfört med Skellet. Inte intensivt som i att det händer mycket utan intensivt som i att allt förstärks. Allt jag kämpar så innerligt med att inte känna, känns så mycket mer här och jag förstår inte varför. Och det skrämmer mig lite. Ok, då har vi klarat ut det. Enough with the deep stuff. Ska umgås med älskade systeryster nu och slita mig från datorn, hoj!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus