Torsdag

Försov mig riktigt åt helvete imorse. Vaknade när bussen gick. Satan så arg jag var. Skickade ett argt sms till mamma och mina kompisar, och de fick sig nog ett gott skratt allihop. Usch. Har aldrig försovit mig så jag missat bussar förut, men jag antar att det finns en första gång för allt.
 
Denna torsdag kommer gå i effektivitetens tecken. Jag ska bli klar med allt plugg som jag så länge struntat i att göra. Förstår inte varför jag blivit en sån slacker, jag som alltid gjorde klart uppgifterna typ samma dag som jag fick dom förut. Har även femton ton kläder att tvätta och en lägenhet att städa. Hövvaliiiiigen se trevligt!
 
OCH FÖR ER SOM INTE VET DET SÅ FÅR VI TA MIG FAN LOV IMORGON!!! OMG!! UNDERBART!! Inte en dag för tidigt kan jag säga. Jag ska sova som jag aldrig sovit förr, det är ett löfte! Imorgon kommer världens finaste hit och på måndag åker jag till storuman för att som mest umgås med mina älsklingar! Om jag känner mig själv kommer det därför inte bli särskilt mycket uppdatering, men det är visserligen rätt standard så ingen skada skedd, så att säga. Nej, nu för det vara nog med detta. Nu ska jag skriva PM till nationellatalet vi ska hålla på svenskan. Hade bést så hörs vi när vi hörs, pussen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus