I en hundradels sekund tränger ljuset fram, och jag ser vad jag gör när jag är i din famn

När jag loggade in på blogg.se kom det upp en ruta där det stod nånting om taggar, och det fick mig att fundera på en grej som jag och Frida diskuterade förra veckan. Är jag den enda som trott att man taggar saker på instagram för att det är coolt? Tydligen var det inte alls därför .. om det finns någon som trott samma som jag, säg till då snälla, så jag slipper känna mig dum ensam ..
 
Allt rullar på. Skolan är inte allt för jobbig eftersom mitt schema är underbart. Det enda som är jobbigt är att gå upp på morgonen. Särskilt när man somnar sent, hostar hela nätterna och drömmer skumma drömmar på det. I natt drömde jag att jag borstade tänderna med raklödder i bussen och att jag fått musse piggs händer. Var oerhört förvirrad imorse när jag vaknade och tittade på mina händer och dom såg normala ut ..

Lyssnar på musik och tänker på plugget jag tänkte göra ikväll men aldrig gjorde. Får bli morgondagens problem! Funderar också över vart jag ska befinna mig ihelgen. Storuman, skellefteå, skellefteå storuman.. denna beslutsångest gör mig galen! Ber om ursäkt för bildlöst inlägg men orkar inte haha .. puss och godnatt finisar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus