Kattkvinnan levererar ett inlägg

Vet minsann inte vad jag skulle ta mig till utan detta mongo (lär väl bli mobbad resten av mitt liv nu). Han håller mig alltid sällskap och tröstar mig om jag är ledsen. Kommer dö när jag flyttar eftersom jag inte kan ta med honom. Idag var vi dock inte särskilt bra vänner. Jag tyckte det var roligt att blåsa honom i ansiktet, men han blev sur och smackade till mig i ansiktet med tassen innan han mjauade argt och sprang iväg. Suckelse.
 
Imorgon är det äntligen fredag och helg. Efterlängtat, efterlängtat. På lördag firar vi att projektarbetet är över för evigt, att alexander fyllt arton, och alla andra anledningar som kan användas som ursäkt för att förtära alkohol. Jag är mycket taggad och hoppas på att det blir roligt, fan i mig bäst att det blir också då jag inte ens har råd att festa egentligen så vill känna att det var värt. Nej, men det blir nizigt.
 
Annars så är jag överdrivet, fjantigt tjejig och saknar jona så att jag håller på att avlida. Skulle betala mycket för att någon skulle köra till storuman och hämta honom så jag fick ha han här istället för 22 mil bort. Hatar att sova utan dig pucko, bete dig med att vara så långt borta ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus