And you think that we'll be fine again..

Vart ett inlägg till - självfallet! Alltid när jag säger att jag inte ska skriva mer, eller när jag tappat insperationen och säger att det blir paus eller något, så kommer inspirationen tillbaka och jag börjar skriva typ direkt! MEN - så kan det vara..
Ligger i sängen och har nyss kikat på grey's :) Blev bara ett avsnitt, klarade inte av ett till direkt efter. Sett dehär avsnitten tusentals gånger, men grinar lika jävla mycket varenda gång ändå!

Måste ta och leta reda på mina shorts innan jag går ner mot farmor och farfar. Dock har jag ingen aning om vart dom är, eftersom dem har varit borta typ hela sommaren eller något. Har jag otur är dem i Ljusvattnet, men jag hoppas inte.. Vi hade ju tydligen idrott imorgon, så måste verkligen ha dem! Annars for jag sno systers - i värsta fall..

Idag så började vi ha riktiga lektioner.. Slöjd, matte och svenska. Sen fick vi nycklarna också! Iallafall, på slöjden började vi på en tröja, eller ah, man fick väl göra vilket klädesplagg man ville, men jag ska göra en t-shirt bara. Kändes enklast. Sen på matten spelade vi spel, och på svenskan gjorde vi ingenting! Fast alltså, det känns som om det kommer gå sämre för mig i svenska det här året, än vad det gjorde i sjuan, åttan. Hatar att byta lärare! Hon Linda eller vad hon heter har ju ingen bra koll över hur mycket jag gjorde, och vart jag låg då, och allt såntdär. Hämtade nycklarna till skåpet också. :) Alla var jättenervösa, eller okej, kanske inte alla, men de flesta var jättenervösa över att dem kanske möjligtvis skulle få ett underskåp, men jag orkade faktiskt inte bry mig så mycket.. Hade sugit om jag fått nederskåp, men aja, whatever! Så länge jag får ett.. Men jag är nöjd, antar jag.

Det blev ett långt inlägg nu, det här sista, men haha, så får det vara ;) Ingen orkar nog läsa igenom det i vilket fall som helst. Men, ska kolla vad det är på tv ikväll, leta reda på shortsen, och sedan fara till farmor och farfar igen :) MEN hadet bra!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha läste allt gumman!! Vi need to talk. Älskar dig<3

2009-08-27 @ 21:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus