Vi älskar rubriker, ellerhur ;)?

Nu har jag suttit och gjort egna frågor till NOn som jag ska skriva ut på skolan imorgon :) Får lite halv panik, trots att det är en hel vecka kvar tills vi har provet! Men jag måste få bra betyg, det är livsviktigt.

Iallafall, i övrigt väntar jag bara på att Siba ska träna klart haha ;p Eller vad han nu sysslar med.. Funderar på att se Law&Order Special Victims Unit ikväll, men jag är rädd för att jag kommer vara riktigt trött då imorgon bitti. Anyway, det var länge sedan jag såg det och det är sjukt bra, så jag tror jag ska göra det ändå! Dessutom sov jag i bilen, så jag kommer inte att kunna somna än på ett tag..

Jaa, nu har jag inte så mycket mer att säga - förutom att jag hatar rubriker haha =D Jag kommer aldrig på några. OCH NU, förns NU kommer min 12åriga lillasyster hem. Hon skulle ha vart hemma för jättelänge sedan haha.. Okej, nu låter jag riktigt dryg, men jag ska gå ner och skälla lite på henne ;) Eller kanske inte, whatever! JAJA, nu ska jag inte tråka ut er, eller mig själv för den delen, något mer. Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus