FREEEEEEEEEEEEEEEEDAG!

Jag ljuger rejält om jag säger att jag inte längtat som en tok efter denhär dagen i typ flera veckor. Inte bara för att det är Fredag, utan för att jag och brudarna åker till Umeå! Alla utom två, vilket är lite synd.
Imorgon är det Club Nordic, och för att vara en som verkligen hatar buss, så kommer alla dehär timmarna vara värda det, BIG TIME! Nu ska jag borsta tänderna och kolla så att jag har alla badkläder + packa ihop kameran osv, och sedan börja dra mig till skolan. Ingen bloggning ihelgen, uppenbarligen, men det kommer bilder senare!
Tänker inte fjanta och ta med mig båda kamerorna utan nu blir det bara älskling! Ha en bra helg! Pusssss


Hur ska det gå, hur ska det gå, hur ska det gå?

Fredag imorgon = umeå. Kvart över två åker vi med bussen! Lördag.. CLUB NORDIC :D Awesome.
Jag är taggad som fan. NU ska jag gå och typ borsta tänderna osv, och sedan väntar sängen.


Trött tjej 94.

JAG ÄR TRÖTT. Ska gå och sminka av mig, borsta tänderna osv, och sedan krypa isäng. Kan inte förstå varför jag är så jäkla trött hela tiden! Äsch, det är nog lika bra. Ladda inför helgen osv ;) HAHA nej, men godnatt...


Nu kommer det ett normalt inlägg hihi!

JAA.. Onsdag idag alltså. Vi ser American History X på svenskan, och jag kan knappt vänta tills imorgon bitti.
Den är riktigt bra faktiskt, bättre än vad jag trodde från början. Vadvärk har jag också, som fan. Men så äre! Eh. Jag har ingenting vettigt att säga faktiskt, utan nu vill jag bara ha mat. Update senare! PUSS

Not so awesome.

GAOIJpqkölgajkljklghalI+QPKGMLjo jgpoajsopjeian malkr¨´IU982174FNJKSNM LOJFWAOISHTJIKAMSLVfojgsiajgkmvlök åpasoig alkqnwkjlrhbgsk jnm :S:S::S:S::S:S hagfuihioqwheuoahoih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IOHGASOPWLap+0s9 MLÖGJSLAM ÖLAMSPQi iiiihhh iosghj<s f.löl.
ojlgslkjaoj2mq3löemopwjq50j mpomaslmfoöpkLNMJijnflkgmasgj poaoomjpojfgeapkötaspogjojpofjhopJOPEJOPJGDPOJGOPSJTOP SJHIOJIOSDJY09U74986 NSAF JPOAKSFPOAHGOI HNAIHDIOASHNG OIAHSIOFHGSOIAH OTPKAWÅPOFSNGIAODG UESAOISHJDPOhoighesglniento  OIUHGSPOINEOENY OSIAJONOIHANT IONGOISNTPOA OIGNAOIAN IUOANGPOAMGP OQW39U5N FSZONFOIAHSG N06948E+T3JWNO KANOIGHPOANRPOFNB PORNGPSHRÅAJ POAN UIGOPAWJRIAGHSLAKS'ÅALGÄSKFDPAJSÖFDKÄÄÄALSKHGOBSAIEJALÖSI JAOISHALJ HAPOÖRLAÖJHT OGIHDOALSTI iposlkgsaphjk äaöhgua38 b392947538208524wrfkaldökh pASGJAOÖFLGSFAJÖGLKNAUGDSOHU0JOLRIHUJKLAHU IFKJIOAGPLKJSOTPKLRJHUOFLKAHOLWNRÖLFIVPÅÖLA,Å U9HTNASLJRAWPOHTSRAJM"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pPOANVCKMJ<X9(poqaur9
ILSKAAAAAAA. FRUSTRATION. GAAAAH ILSKA.

Okeeej. I'm done!

Awesomeness!

Jag måste säga att jag tycker att jag är så sjukt awesome nu så det finns inte. Igår var det allt jävla plugg, och idag var det storstädning av rummet. Det som fattas är skurningen, men den tar jag imorgonbitti. Sedan ska jag städa garderoben imorgon också, hade jag tänkt. Det innebär att jag med gott samvete kan dra till Umeå ihelgen!
AWESOMENESS! Det är allt jag säger.

Nu hade jag tänkt gå ner och sminka av mig osv, och sedan hoppa isäng. Jag är ensam hemma at the moment, och det känns lite halvläskigt helt ärligt, eftersom jag är så jävla mörkrädd.. Men det funkar nog :) I alla fall, nu säger jag godnatt för ikväll. Det är en dag imorgon också.

You'll never find nobody better than me.

Tyler Hilton - Our time


There's a rule in the book that says: it's got to be fun.
I hate to admit, but my feelings have changed.
Everybody expects to hear a love song..
Love can't come from something baby, that never was.


Det här är vad jag roat mig med ikväll..Men eftesom jag är så jäkla grym så är jag klar med alltng förutom Genetiken. Jag har gjort några frågor, men inte läst igenom kapitlet, men jag tar det imorgon bitti istället! Suttit 2½ timme med allt det här så jag förtjänar en paus. Shit vad awesome jag känner mig!


Många inlägg på rad!

Jag heter Linnea och jag bombar min blogg med inlägg för att jag inte har så mycket annat för mig.

Det är ungefär så det är. Lika bra kanske haha, eftersom jag inte kan skriva allting i ett och samma inlägg.
Nejmen jag tänkte inte skriva så mycket i det här inlägget, utan bara tala om att jag är hemma i Storuman nu och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Skola imorgon, oj vad taggad jag är. INTE. Whatever, positivitet var det!


Veckan som kommer.

Jag har panik. Jag har panik för gymnasiet. Jag är rädd att jag inte kommer ta mig in. Hade mindre poäng än vad jag först trodde, 10 poäng mindre! Jag tror verkligen inte att jag tar mig in. Såhär kommer det alltså bli..

Nu till veckan är starten för min pluggperiod! Jag ska verkligen jobba för att höja mig i alla jäkla ämnen.
Så, det här är vad som ska göras nu denna veckan!

(x) Lämnar in imorgon.. Skriva på och lämna in gymnasieansökan, särskilda skäl och flyttansökan.
(x) Räkna klart blå kurs och börja på röd.
(x) Göra sista frågan och finslipa resten av frågorna på hemprovet.
(x) Göra bokrecension på boken jag läste ut förra veckan. 
(x) Koncentrera mig och börja med låten som ska vara klar v.10
(x) Öva på de 46 glosor vi har i franska + replikerna till pjäsen.
( ) Ta hem och läsa igenom genetik-kapitlet.

Det är vad som är viktigast för tillfället. Om jag så ska bli en riktig plugghäst så ska jag kämpa för att behålla vissa betyg, och höja de allra flesta andra! Det är vad jag siktar på - höja. Jag kan göra det här!
Hej jag heter Linnea och jag försöker motivera mig själv!...........................


Are you happy now?

Det finns dem som älskar att trycka ner andra människor. Som älskar att få andra människor att se svaga ut, när de själva är så jävla starka som klarar av att få någon att må så mycket sämre. Det finns dem som skrattar åt folk som är ledsna och visar känslor. Det finns dem som tycker att det är roligt med folk som gråter. Det finns så idiotiska människor här i världen. Som sårar och gör andra illa för deras egen räkning. För att visa sig tuff. Tydligen är det så det är. Man är tuff och häftig ifall man får någon att gråta, trycker ner någon, eller mobbas.
Det är så man får status, enligt många människor. Jag håller inte alls med.

Enligt mig så är det folk som gör sådana här grejer, svaga. Det är dem det är fel på, inte dem som blir utsatta.
Den person som mobbar någon annan, och försöker försvaga honom eller henne, det är den som är svag.
Dock är det inte många personer som inser det här. Att de jävligaste människorna, har det svårast. De har det svårt hemma, svårt med skolan, svårt med sig själva. Det är ingen ursäkt. Det ger ingen rätt att trycka ner någon annan. Det är gör det inte acceptabelt. Dock är det lite förståeligt faktiskt. Missförstå mig rätt nu.

Anledningen till att jag skriver det här är att jag blir så jäkla arg på människor som gör livet surt för andra.
Om ditt liv är värdelöst, om du tycker det, fine. Låt det inte gå ut över alla andra! Ta tag i saken istället. Försök.
Nä, men det har varit mycket på senaste tiden som har med det här att göra. Mycket som gjort mig riktigt flygförbannad. Jag har alltid haft detta i bakhuvudet, det jag skrev ovan, men när det väl händer saker som har med det här att göra, förtränger jag det, och blir arg som fan ändå. Nu i efterhand kan jag tänka efter, och säga till mig själv att inte bry mig om sådana här händelser, eftersom det oftast finns en anledning till en viss persons beteende. Nu i helgen har jag fått reda på saker som jag inte visste tidigare, vilket förklarar ganska mycket. Ändå funderar jag.. Har jag ändå rätt att bli förbannad? Har jag rätt att bli arg, ledsen och besviken ändå, fast personen i fråga har det svårt? Hur fungerar det? Precis som jag skrev tidigare - det är ingen ursäkt till ett dåligt beteende och det är inte acceptabelt, men är jag elak om jag blir arg? Personligen tycker jag att jag har all rätt i världen att bli arg över vissa grejer som händer. Det har alla rätt till, men någonstans så måste man backa bandet och tänka efter.. Det finns anledningar. Kanske ska man inte bry sig sådär jättemycket trots allt. Det är lättare sagt än gjort, jag vet.


Söndag, byebye Lightis!

Söndag.. Jag har ingenting att säga om den dagen. Vaknade iallafall runt halv tolv, efter att ha somnat om från nio. Sedan har jag käkat våfflor och packat ihop mina grejer, eftersom vi åker till pappa idag! Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga, så jag lägger ut två bilder istället, och så blir det mer uppdatering senare!


Bild tagen i Fredags, oredigerad.


Osminkad tjej 94. Jag bjuder:D


Godnatt.

Jag vet inte riktigt vad det har blivit med mig, exakt, men jag är jävligt trött och allmänt slö bara.
Gick och la mig tidigt igår också, och vaknade tidigt, så jag har sovit tillräckligt, men inte hela dagen - vilket är bra. Men jag har precis som jag sa Söndagshumöret inkopplat, så jag vet inte om det beror på det.
I vilket fall som helst så hade jag tänkt gå och borsta tänderna, tvätta mig och sådär, och sedan lägga mig och lyssna på "Tusen strålande solar" tills jag somnar. Awesome!

Måste bara säga att nu har jag gjort min gymnasieansökan också. Eller jag har inte skickat in den ännu, men jag har gjort den på datorn och skrivit ut kvittot, eller kvittensen vilket jag antar är samma sak. Nu ska jag bara skriva på flyttansökan och särskilda skäl på Måndag, och så lämnar jag in skiten på Tisdag, sedan är det gjort.
Efter det är det bara att vänta. Plågsamt, oj så plågsamt det kommer att vara! ANYWAY! Slutsvammlat. Puss

Don't forget all your clothes, they'll be in my way after you go.

Since it's you that want to leave me baby, and not the other way around.
And if you really wanna go, leave nothing behind!


Not because of what you've done..

Det känns som Söndag idag.. Men det är bara för att jag var ledig igår! Så, mitt humör är inte det bästa idag hah.
Jag börjar lessna rejält på vissa människor! Får lust att bara slå till dem så att dem kommer ner på jorden igen.
För det är sjukt egentligen, att det finns så många cpstörda gammjävla människor. Men nu ska vi vara positiva.

Ikväll.. Jag funderar på att gå ut och gå en sväng, med tanke på att jag bara suttit inne och drygat hela dagen.
Behöver röra på mig, blir så jävla rastlös annars! Sedan fick jag en ansiktsmask av lillasyster, så jag funderar på att kleta på den också haha.. OCH JUST DET, PÅTAL OM INGENTING! Vi ska skriva en låt på musiken, med ackord och skit tills v.10, och jag har värsta paniken med tanke på att jag inte är musikalisk överhuvudtaget.. MEN! Jag har faktiskt kommit på två meningar av den låten nu hahaha. Jag känner mig stolt faktiskt. Men jaa, nu har jag ingenting att säga för tillfället, men jag tror att det kommer att komma en massa inlägg ikväll! PUSS


Everytime I think of you, I always catch my breath.

Jag har suttit och försökt göra ett videoinlägg i hundra år nu eftersom jag inte orkade skriva ett normalt inlägg, men det gick åt helvete så lik förbannat så åker jag på att skriva! Nu ska vi sluta vara negativa iallafall..

Precis som jag sa tidigare idag så skulle jag ju fara på Anderstorp gymnasium och titta på skolan osv. Sagt och gjort, jag och mamma åker in på stan, drar på COOP och dit kommer Lina! Går med henne till skolan och hon ger mig en snabb rundtur och berättar hur vissa saker fungerar. Sedan kom mamma och vi letade åt syvens rum och satt utanför tills hon kom och släppte in oss. Hon berättade litegrann om vilka kurser jag läser när jag går denna linjen, om vilka valbara kurser det är osv. Sedan gav hon mig en rundtur till. I vilket fall som helst så hoppas jag verkligen att jag tar mig in, och jag ser framimot det! Imorgon ska jag söka. Nervöst faktiskt, eftersom det är nu det gäller! Det är nu som jag ska välja. Det kommer nog bli bra ändå.

Nu ikväll så har jag varit med Lina! Har inte träffat kvinnan sedan förra sommaren, i början, så det var sjukt kul. Vi har pratat och skrattat och fikat och pratat och skrattat lite mer. Det är egentligen allting som krävs. Hon drog före elva, och jag hoppas innerligt väl att det inte tar över ett halvår innan vi ses nästa gång! Tog inga bilder, så tyvärr kommer det ett tråkigt och bildlöst inlägg idag.. Men imorgon hoppas jag på bra väder, för då tar jag och kameran en promenad - och då kommer det fina bilder! Tog dock ett par stycken idag på landskapet, men lat som jag är orkar jag inte lägga in dem på datorn, så det får bli imorgon bitti det också.

Nej, nu har jag svamlat färdigt för ikväll! Godnatt.


Anderstorp, here I come!

Måste säga att det är jävligt skönt att slippa skolan idag! Vaknade vid halv tio, och nu ska jag snart gå och äta något, eftersom jag håller på att svälta ihjäl och inte kan äta direkt jag vaknar.
Sedan blir det väl dusch och fix, för att sedan åka in till stan och fara på Anderstorps gymnasium och hälsa på!
Är väldigt förväntansfull, men vi får se hur det blir. Ska iallafall träffa deras SYV klockan 14  och sedan får vi se.
Men, jag ska gå ner nu!


HEHEHEHE

Som ni ser är jag på G med en ny design! Dock är det massa småfel som jag inte orkar ändra nu, som kommer fixa sig sedan.. Men jag tror att denna design kan bli awesome!

God morgon!

Jag har en tjock, söt kisse som dampar gärnet här under sängen. Söt är hon som vanlig! Hoppas hon får dem där ungarna i år haha och att det ens är några, för jag längtar ihjäl mig!

Nu är klockan iallafall åtta, och jag har nästan nyss klivit upp och klätt på mig. Ska bara sminka mig och borsta tänderna så är jag klar för sista dagen i skolan för mig den här veckan! Ikväll åker vi till mamma, och imorgon ska jag iväg och kolla på en skola. Sedan blir det att söka, skriva på massa papper och hålla tummarna på att allting fungerar som det ska! Jag sitter på pappas dator så kan inte lägga upp någon bild, utan det får bli senare.


Some music.


Tyler Hilton - Don't forget all your clothes


Tyler Hilton - Missing you

Det är ju hans som spelar Chris Keller i OTH och jag tycker han är grym! Dehär är väl de två låtarna som jag lyssnar på mest med honom. Även den han gör med Bethany Joy Lenz spelas om och om igen! Han är awesome.

Pluggkväll!

Jag känner mig jätteduktig faktiskt. Alla "
enkla frågor" som fanns på vårt häfte om världskrigen klart, och när jag gjort klart den ända frågan som är kvar på hemprovet är jag klar med det också! Känner mig asduktig som sagt.
Nu har jag precis lagt in några bilder och hade tänkt chilla ett tag innan jag ska hoppa isäng. Dagen i helhet har varit asbra, som de allra flesta dagarna är nuförtiden! Jag har en negativ sak att nämna, och det är att min armbåge är kvadd som fan. Gör ont och är svullen osv. Vet inte vad jag gjort, men någonting iallafall!

 
OCH JUST DET.. Under min pluggpaus så roade jag mig med plattången, gele, solpuder och lillebror! Det var allting han ville gå med på, men fy satan vad rolig han såg ut. Som den där galna professorn från nånstans.... ?
 

Test!

Tänker du på/att:
Allt löser sig med tiden? Nej
Någon speciell just nu? Nej
Isåfall, vem? Nobody
Ett liv efter döden? Ja
Att du ska vänta med att ha sex tills du är gift? Nej
Tiden läker alla sår? Kanske
Pengar är lycka? Ja, men inte bara.
Utseendet är allt? nej

Vad:
Är din favorit sport? Ridning
Är din favorit mat? Palt, pastasallad, tacos, subway osv.
Har du för tröjstorlek? xs, s. m. Beror på massa olika saker.
Har du för skostorlek? 37-39
Har du för underkläder på dig? Bh & trosor
Gör du just nu? Svarar på domhär frågorna & musik!
Ligger till vänster om dig? Skolkatalogen
 
Utseende:
Längd? 165cm
Vikt? Runt 50 tror jag
Hårfärg? Brunt
Hårlängd? Långt kanske?
Fräknar? Nej
Små höfter? Njae
Piercing? Inga
Tatuering? Nej
Smal? Ja
Ögonfärg? Brungröna

Senaste:
Personen du kysste? Siba..
Personen du kramade? Dunno
Personen du tänkte på? Hemlis
Personen som sov i din säng? Jag själv
Person du hade sex med? Nobody
Person du skrev med på msn? Ingen aning
Personen du var med? Folk på skolan
Djuret du köpte? Marsvin med dom är döda!
Maten du åt? Korv & potatismos på skolan
Gången du spydde? Minns inte

Har:
Du suttit i fängelse? Nej
Du åkt ambulans? Ja
Du kysst någon den senaste månaden? Nej
Du haft sex med någon de senaste 3 veckorna? Nej
Du svimmat? Nej
Delat säng med någon av de motsatta könet? Ja
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan? Ja
Delat säng med någon av samma kön? Ja
Fått IG i betyg? Nej
Fått MVG i betyg? Ja
Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad? Nej
Blivit polisanmäld? Ja
Nakenbilder på dig själv på datorn? Nej
Du sjungit i duschen? Ja
Stått på en scen och uppträtt? Ja
Spelat in en film? Ja


Tisdag 19 Januari 2010

IQ dagen, jag säger inte så mycket om den. Det ända positiva var väl att vi slutade två timmar tidigare! Resten av kvällen har bestått av hemprov och tv typ. Har tre frågor kvar på hemprovet, och sedan blir det till att finslipa det i helgen och nästa vecka! Hej MVG i historia? Hope so.

I övrigt så har jag ingenting att säga faktiskt, förutom att dagens diss blir den här världen! Stor fet jävla suck..
Nu tänker jag snart gå och lägga mig faktiskt, men innan dess.. En hälsning till Bertil, som dog för ett år sedan.
Du är saknad här nere. Hoppas du har det bra vart du än är någonstans just nu. Till Benny - jag älskar dig gumman!

Nu tänker jag hoppa i säng.

BREAKAWAY

Grew up in a small town and when the rain rould fall down,
I'd just stare out my window.
Dreaming of what could be, and if I'd end up happy.
I would pray.

Trying hard to reach out, but when I tried to speak out,
felt like no one could hear me.
Wanted to belong here, but something felt so wrong here.
So I prayed I could breakaway.

I'll spread my wings and I'll learn how to fly.
I'll do what it takes til' I touch the sky.
And I'll make a wish, take a chance, make a change
and breakaway.
Out of the darkness and into the sun.
I won't forget all the once that I love, I'll take a risk.
Take a chance. Make a change and breakaway.

AWESOME!

AWESOME KVÄLL! Prat, skratt, glass, videofilmer & uddaheter haha! Jag älskar mina brudar, så är det bara :)


Picture!

Igår kom Lotta, Jenny och Petra hit innan vi skulle dra på hockeyn :) Vi gjorde ingenting alls haha.. Jag och Lotta spelade in en video som det var tänkt att jag skulle lägga upp.. Men det nämns ett namn och ett par andra saker på den videon som inte behöver visas, och tills jag lyckas lista ut hur jag ska kunna klippa bort den delen så kommer ingen få se den! Storuman vann iallafall, efter en galet jämn match! Dock fick vi besök av ambulansen också, vilket var mindre roligt. Det var nästan lite smått läskigt! Ikväll ska jag iallafall vara med.. Jag vet inte vilka det blir än haha, men det blir några stycken iallafall :) Whatever, nu har jag inget mer att säga :DOinspirerad, skolless och rastlös!

Jag orkar inte blogga! Så är det bara. Funderar dessutom på att lägga ner skiten tills jag får inspiration och sedan göra en helt ny blogg. Rätt onödigt iofs, men jag har ingen aning överhuvudtaget. Det får framtida visa!

Sedan sist har det inte hänt sådär jättemycket.. Skolan har börjat om igen. Igår alltså. Galet skönt att träffa folk som man inte träffat annars på lovet, och gårdagen var inte sådär jättejobbig egentligen. Idag var det värre. Hade ingen som helst lust att gå upp från min varma säng i morse och gå till skolan! Väl på skolan blev det annorlunda.
Har pratat med studieyrkesvägledare hela dagen! Både från Storuman och från Skeå, A-torp. Nästa Fredag blir det besök där, så nu får vi se om mina vänner har rätt angående att skolan är tråkig, kall och vad det nu var. ;)

Ikväll fick jag nått ryck och ville färga håret. Dock får vi se hur det blir med den saken, med tanke på att jag  färgade håret för runt en månad sedan.. Vill ha det ännu mörkare, så jag tror nästan på att jag ska färga ändå..
Nämen, vi får se! Beslutsångest.

Nu tänker jag iallafall gå ner och handa nödvändigheter haha...... Ut i kylan och byebye money ungefär! Asbra.

Nobodys girl.

Baby, if you don't remember.. This is still my life.
I'm not gonna do whatever you say.
If that's what you need - I'll be on my way.


It's a simple thing baby..
Don't try to tell me what to do!


Ny design påväg - IGEN!

Behöver jag säga något mer?


I hope you know somebody loves you.

Okej - jag lyckades visst inte somna. För mycket snurrar runt i mitt huvud nu och jag måste bara få ner allting någonstans innan jag överhuvudtaget kan tänka på att somna. Klockan börjar närma sig halv fem, så det kanske inte är bästa tidpunkten för sånthär.

Det är fan inte konstigt att världen ser ut som den gör. Att folk hatar varandra och att man krigar och här sig. Världen vi lever i är jävligt messed up egentligen, om man tänker efter. Helt sjukt. Så, jag tycker inte att det är konstigt att det blir krig osv. Jag menar inte att det är bra och jag tycker att det ska sluta, men jag förstår varför folk blir arga och börjar hata varandra. Vi lär oss hata redan när vi är små. Nu menar jag kanske inte vid 3 års ålder, utan lite äldre, men vi är fortfarande unga. Jag tror att folk hatar för att det är lättare än att älska.
Sedan, och nu pratar jag endast för mig själv, förstår jag varför folk går och blir lesbiska! Jag är så less på killar nu så jag skulle kunna strypa allihopa! Hahaha, lite överdrift kanske, men alltså, åh vad irriterad jag blir..

Angående gymnasiet.. Jag är rädd. Jag menar, om ett halvår, så kommer allting som jag är van vid, allting som är tryggt för mig, försvinna. Allting kommer bli nytt, läskigt och spännande! Gymnasiet. Nu börjas det.. Jag kommer antingen gå i Skellefteå eller Storuman och jag har ännu inte lyckats bestämma mig till 100% vart jag ska gå någonstans. Hur läskigt allt det här nya kommer vara och hur rädd och panikslagen jag är nu, så tror jag att läskigt, nytt och spännande kan vara precis det jag behöver. Träffa nya människor. Skaffa nya rutiner. Vara mig. Det jag inte ser framimot, oavsett vart jag kommer gå någonstans, är att jag och mina vänner kommer skiljas åt. Vi kommer alla hamna på olika ställen, och vem vet, vissa kanske man tappar kontakten med helt och hållet. Sommaren 2010 kanske blir det sista vi ser av varandra. Who knows? Personer som varit en del av mig och mitt liv, kanske bara kommer försvinna. Självklart kommer man bryta kontakten med vissa - så är det alltid. Förr eller senare blir det så. Vissa kommer man självfallet ha kvar, men inte som förut. Nu kom den negativa sidan av mig fram också, HEHE, som kanske märks. De här tre åren på högstadiet har i allafall varit grymma, tack vare personer som finns där för mig varje dag. I wouldn't change a thing. Okej, kanske några, men ingenting stort.. Jag hoppas bara att allting kommer lösa sig tillslut, och att jag får mitt happy ending. Nu lägger min dator av om 2min, så jag ska ta och stänga utav den och sedan verkligen anstränga mig och försöka sova!


Ångest.

Somnade elva, vaknade ett - och nu är jag fortfarande klarvaken och har värsta ångesten över gymnasiet!
Om man bara fick hoppa över alltihopa, för jag har panik x1000 gällande valet som ska ske om ett par dagar bara. FYSATAN! Så skönt det skulle vara om allt blev gjort utan att man själv behövde engagera sig sådär jättemycket.. Nu ska jag sätta på en film och förhoppningsvis försvinner alla gymnasietankar och jag somnar istället. Godnatt!

Bloggtorka.

Bloggen är inte min främsta prioritering nu, som ni kanske märker. Hädanefter kommer jag blogga när det finns någonting vettigt att blogga om, och det lär ju inte inträffa någon gång snart i allafall! Ha det bra anyway.

And I wouldn't change a thing.
I'd walk right back trough the rain.


..

I don’t want to love you in no kind of way.

1 Januari 2010

Blev väckt runt två och sedan dess har jag legat i sängen och sett OC. 1 Januari 2010. Låter sjukt faktiskt HAHA.
Men kvällen blev galet lyckad igår och jaq måste säga att jag älskar mina flickor mer än allt ! Kom hem efter tre någon gång, så då orkade jag inte skriva nått inlägg. Lyckades glömma min kamera hemma så har några dåliga bilder på telefon haha, men jag ska lägga in en film sen!

Ikväll blir det nog film =) Update sen!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus