Keep thinking that it's not goodbye


Det börjar dra ihop sig nu! 7 skoldagar kvar, om man räknar bort den dag vi har reflektionsdag. Betygen sattes idag & jag hann bli klar med allt skolarbete. Behövde inte ens stressa sådär jättemycket på slutet. Nu ska vi gå denhär veckan + nästa i skolan & vi kommer inte ha någonting att göra överhuvudtaget. Ingenting vettigt iallafall.

Jag har varit hemma från skolan idag, precis som igår.. imorgon blir det skola däremot! Ska även till tandis & frissan. Mitt hår kommer att vara kort på skolavslutningen & jag vill bara ta livet av mig ungefär. Jag lovar, ska helt allvarligt beställa löshår! Kan iallafall drömma om att jag gör det. Nä, okej.. seriöst.

Vi går ut nian på Fredag nästa vecka. Det är lite ångestfyllt faktiskt. Om ca två månader flyttar jag till Skeå. Har alltid tyckt att det skulle bli skönt & jag har alltid varit väldigt förväntansfull. Samtidigt som jag velat dö av rädsla. Det kommer bli awesome! För tillfället så känns det bara så jäkla skönt att flytta till ett ställe där jag inte känner någon. Ut med det gamla och in med det nya. Självklart känns det tungt Jag har alla mina vänner här & min familj. Min ena familj. Det kommer vara jobbigt i början & jag kommer längta hem som satan. Å andra sidan.. förändring är bra! Jag vill det här. Flytta alltså. Träffa nya människor. Ny skola. Ny stad. Det blir som att börja ett nytt liv. & det kommer bli galet bra! Visst får jag ångest ibland över att det kanske är fel. Att jag valt fel. Det kommer bli grymt! One ticket and a dream! Det här kommer bli så otroligt bra & jag kommer att älska varje sekund!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus