Möt Lina LindgrenDet här är Lina Lindgren. Hon bor i Ljusvattnet tillsammans med sin familj, åker buss fram och tillbaka till skolan varje dag, och har en cool granne vid namn Linnea Swärd.

På fritiden umgås hon med sin underbara pojkvän och sina fina vänner, pluggar, låtsas vara nyttig och hurtig, sover och chillar framför datorn precis som alla andra i hennes ålder. Utifrån detta så skulle man kunna tro att Lina är precis som alla andra sjuttonåringar, men skenet kan bedra. Det finns en liten detalj som skiljer denna 17åriga estetbildare från alla andra... hon har matte på Måndagar.

Det faktum att Lina var tvungen att inleda varje vecka med matematik, tog helt enkelt knäcken på henne. Istället för att plugga, och försöka få förhållandet med drömkillen att fungera så vässade Lina sina rakblad och intog det ökända "emohörnet" där vi alla nog suttit någon gång i vårt liv. Tragiskt nog räckte det inte med ett emohörn, utan denna tragiska lilla flicka behövde en hel dal, så hon packade väskorna och styrde stegen mot Emå-Dalen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus