FÖRSTA SKOLDAGEN AVKLARAD

Idag har det varit en bra dag! Jobbigt att stiga upp bara, men så är det väl alltid. Vi hade rätt chilliga lektioner också, och gjorde ingenting alltför avancerat eller ansträngande. Jag antar att allvaret börjar imorgon? Eller dagen efter det kanske.. återstår att se!

Det har hänt rätt roliga saker ändå. Eller, inte jag-skrattar-ihjäl-mig roliga, eller bra-humor roliga utan mer min fruktansvärt dåliga humor och lustiga saker som man bara vill fnissa åt i efterhand eftersom det var så fult.
1. Jag har rosa nagellack på mig idag och jag hatar rosa. Både mina vänner och jag tyckte att detta var lite underligt, och det är det tamme.. 2. Jag tappade en tia som rullade in under dörren till toaletten när det satt en därinne. Fick jag tillbaks tian? Icket, den blev snodd. Varsågod! 3. När vi stod och väntade på bussen så kom Malin, jag gjorde nått random som vanligt och hon ba: "BÖG!" Helt out of the blue verkligen, och det va lustigt för att det inte är någonting som jag har hört Köttis säga under de månader jag känt kvinnan.

Ikväll har jag varit duktig och gjort bort engelskan och det känns skönt! Har en inlämningsuppgift till nästa vecka + ett prov, så det är inte alltför mycket..... skulle jag inte ha sagt, för nu kommer vi säkert få asmycket! Näfan, nu ska jag sluta svamla och göra nånting vettigare.. Hoj!

(Går inte att ladda upp bilder nu)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus