It found me to hold me, but I don't like it at all. Won't feed it, won't grow it. It's folded in my stomach.

Butterfly Boucher – A Bitter Song

Lyssnar på denna vackra, men fåordiga och halvdeppiga låt och har beslutsångest. Grey's anatomy - Vampire Diaries? Vampire Diaries - Grey's Anatomy? Mycket svårt val, och jag vet inte riktigt åt vilket håll jag lutar.

Idag hade jag engelska muntliga med en vinterkräksjuk engelskalärare. Vilken vettig människa åker till jobbet för att ha nationella med en hel klass om man spytt dagen innan? Om hon smittade mig... om min helg förstörs pågrund av hennes idioti, så lovar jag att jag personligen ska stämma kärringfan och begära skadestånd. Det gick superduperbra, förresten! Sjävla "provet" alltså.

Ja ni, kära vänner.. det finns faktiskt inte så särskilt mycket att säga. Insåg igår att jag inte längre orkar hålla mig själv uppe, och att det var dags att sluta låtsas. Det som idag håller mig levande och stående är vetskapen om att jag får träffa mina fina, underbara i helgen. Äntligen! Som jag längtat.

Nej, nu ska jag faktiskt gå in och göra mig fika och lämna mina två, TVÅ, uppätna och urskrapade b&js. Detta inlägget blev långt och lite vimsigt. Eller inte vimsigt, utan mer... ja. Någonting som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Mitt svammel tar slut här iallafall, hÅjJJjeeLoojJiillOojj

Total bildbrist, förlåt mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus