"Låt oss säga att du är en pistol .. då hade du haft ljuddämpare!"


Man skulle nästan kunna tro att detta är en facerape med tanke på de två orden som används för att beskriva mig .. för er som inte vet det så brukar denne pojke vara råtaskig med mig större delen av våra häng, så jag blev glad när han för en gångsskull inte hatear! Fast själva hateatet är ömsesidigt och han är bäst ändå så det är lugnt.  

Kom nyss hem från stan. Vi var som sagt och såg Mission Impossible 4: Ghost Protocol och det var en helt oki film. Alexander somnade som vanligt i början och när jag skulle förklara för honom vad han missade så hade jag ingen aning. Rätt stabilt om jag får säga det själv. En sak värd att nämna är att bussresan hem var den första på tre månader där jag inte var livrädd. Är så himla glad. Trodde aldrig att ärren från bilolyckan skulle blekna, men nu verkar det åtminstone gå åt rätt håll. Nu ska jag se och sedan ventilera det senaste Vampire Diaries avsnittet med Ida innan jag dör i sängen. Natti

Kommentarer
Postat av: Lina

I'll let u know when that happens to me. Jag föreställer mig fortfarande att varje kurva slutar i att bilen voltar och jag landar i diket. Fy attans linnea vad har jag ställt till med. ps. Du är nog världans bästare än han. ps2. Simma snart ps3 <--- hahha playstation 3... BOX på torsdag <-- obs någon som har minnet intakt. :-)

2012-02-13 @ 22:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus