Livet i en lagg

Det är faktiskt ganska drygt att vara ensam. Och jag som brukar tycka att det är skönt, vilket jag egentligen gör. Just nu snurrar det så mycket i min skalle och jag orkar inte tänka mer. Det ger som inget. Går ta mig fan inte att komma underfund med något nu för tiden. Varför har det blivit så svårt helt plötsligt? AHMAGAD sinnes.
 
Jävlar anamma vilket väder det har varit idag! Ser ut som en bränd kräfta i ansiktet, men ännu mer färg har jag fått så det var värt det. Verkar som att vädret skulle äga idag också! NAJS MANNAR, jajemensan. Verkar som att vi fick lite smygsommar ändå.
 
Lins kom över tidigare och vi åt laggar till middag. Tydligen säger man laggar åt våfflor? Någon som vet om detta fenomen stämmer? Det stod åtminstone laggar på våffelpaketet men det låter ju helt sinnessjukt. Vad var det för kioskmongo som kom på ett sådant underligt namn? Undrar hur mycket pengar han tjänar på det .. jag åt typ fem laggar. Sex kanske. Vi använde upp ett helt laggpaket .. HAHA men vad i satan, vem säger ens lagg? Jag tydligen men nu får jag ju ge mig, ta mig fan. Vet inte vad som vart av detta inlägg, mindfuckar mig själv. ÄSCH vad gör det om hundra år, nu hojar jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus