Oh sweetheart, put the bottle down

 
Jag har insektsbett på låret som ser ut som Orions bälte. Kreativt av dom jävlarna. Bra tänkt kan jag tycka, att istället för att bara ta en tugga och lämna det så, göra något spännande. Cred ska de ha, insektsjävlarna ..
 
.. driver bara.
 
Det är för sent för att jag ska orka vara seriös. Jag lyssnar på Dead By April och funderar över hur fasen mina ögon ser ut just nu. De känns torra och .. röda? Kan man ens känna sig röd? Kan ögon ens känna sig röda? Hur som helst. Jag skulle vilja att någon kom hit och talade om för mig hur mina ögon ser ut, så jag slipper fundera över det. Men jag skulle gissa att det är för mycket begärt.
 
Vill sova. Borde sova. Men jag hörde av någon att det är sommarlov och då ska man vara uppe länge, även fast man inte har någon anledning. Så jag tänker hålla mig vaken. Tror för övrigt att jag övergått till det stadiet då man är för trött för att sova. Om ni fattar vad jag menar, så att säga. Har för övrigt insett att jag pratar med mig själv när jag skriver blogginlägg. Eller inte pratar med mig själv, men lite så och det slutar alltid med att inläggen blir jättekonstiga och jag känner mig jävligt dryg istället. Fast sedan läser jag inläggen någon månad efteråt och tycker att jag var skitrolig. NEJ NU FÅR DET RÄCKA. Jettemycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus