Maybe you're gonna be the one that saves me

Mannen i mitt liv/trött tjej på bussen imorse/retards som dricker te med kniv/♥♥♥♥
 
Tillbaka i skellet igen, både på gott och ont! Möttes av snö, vilket gjorde mig ledsen. Tydligen är inte skellefteå tillräckligt hardcore för att stå emot Satans påhitt, till allas besvikelse. Mest min. Snön och vintern och kylan resulterar i att jag fryser konstant. Alltså, på riktigt hela tiden. Sover med två täcken + värmefilt, men ändå blir det inte varmt. Hej-jag-behöver-visst-införskaffa-mig-underhudsfett.
 
Sedan sist jag skrev har jag varit ute på vilda äventyr! Har sett så mycket nya k00la platser! Hehe naa.. beror väl på om man vill kategorisera åskilje, skarven och storuman som k00la, äventyrliga platser dvs. Nej, men det har varit supermys faktiskt! Nu är det dock tillbaka till verkligheten som gäller, och jag kunde inte vara mindre taggad. I veckan väntar supermycket plugg, både skol- och körkortsrelaterat. Standard i the fabolous life of Linnea Swärd, så att säga.
 
Har för övrigt suttit i typ arton år och försökt få internet att fungera, vilket det inte velat göra. Jävla skitteknik. Nu ska jag gå in och styra kvällsfika och sedan invänta Greys! Hade tänkt försöka styra tidigt kväll också eftersom jag körlektion imorgon direkt på morgonen, men det lär inte bli av. Tänker inte vara en av alla tjejer som ständigt gnäller om hur jobbigt det är att sova utan sin pojkvän, men det är fan ett mission fucking impossible att lyckas somna ensam. Överväger att supa mig full för att ha en chans till att få besök av Mr Blund. Fast nej. Det är ta mig fan om möjligt ett ännu större mission fucking impossible att somna onykter. Nej, här tar det stopp. Förlot (hahahaha orkar inte ändra) för långt inlägg, puss och godnatt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus