Söndagssvammel (ber om ursäkt för stört inlägg)

Jag har alltså lyssnat på tre låtar på... ja, så lång tid det tar att lyssna på tre låtar men det är inte poängen. Efter varje låt har det varit reklam och då har det varit olika versioner av "den nya iprenlåten" och man bara, jaha? Okej?Bryr jag mig? Jävla spotify icke-premium. Jävla studentekonomi som inte vill tillåta mig att skaffa spotify premium. Håhå jaja som man brukar säga om man är gammal.
 
Kom nyss på mig själv med att ligga och låta som en skoter/bil/något-motoraktigt-ljud-som-jag-inte-riktigt-kan-identifiera-eftersom-det-kom-från-en-människa. Man bara, jaha? Okej? Hahaha nej men efter jag skrattat en kvart åt mig själv så tänkte jag bara att wtf håller jag på med. Först ligger jag på golvet och nördar dator och sen låter jag som en motor utan att jag tänker på det. Hur har jag kompisar ens? *LOL* (... nej)
 
Jahaja, idag är det farsdag minsann. Jag vill också firas på farsdag. Inte för att jag vill vara pappa men om jag ska firas på någon dag så är det ta mig fan farsdag (födelsedagar är överskattade). Annars så har jag ätit glass och druckit te och tvättat kläder och övat på svenska talet (nu lät det lite som att jag var invandrare och ska öva på mitt uttal men så är inte fallet, är helsvenne) och sett greys och dansat och ja. Funnit mig själv, så att säga (tänkte mina motorljud, verkar tydligen vara en motor innerst inne). Hahaha men gud vad håller jag på med.. jag är trött och hög på livet tror jag så jag spårar sönder och kommer ångra detta inlägg om några sekunder, men sen kommer jag inse att fyfan vad kul det blir att titta tillbaka om ett par år och bara: whut? Ah ok hejdå PS hata inte parenteser
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus