"För brustna hjärtan läker och smärtan man känt bleknar allt eftersom dagarna går"

Mitt humör är en freaking berg-och-dalbana. När jag umgås med folk är jag aptaggad på livet och allt vad det har att erbjuda, men så fort jag blir ensam så försvinner taggen. Fast lycklig är jag ändå. Helt stört lycklig faktiskt. Det är bara ensamheten som fuckar med mitt sinne och försöka lura i mig en massa saker som inte stämmer. Stört att man är så beroende av att vara kring människor ändå.
 
Eftersom jag är mest efter i hela världen så skaffade jag skype idag. Invigde det med att prata med hoda i nästan tre timmar och jag insåg hur mycket jag saknar henne! Hatar hatar hatar att vi inte bor på samma ställe längre och kan umgås dygnet runt och göra massa tokiga saker hela tiden. Saknar mina andra flickvänner också för övrigt. Och min lillasyster och lillebroder. Och min fina. Och min katt. Saknar friddan också fastän jag träffade henne idag. GAH saknad är den värsta känslan som finns.
 
Har två inte allt för jobbiga skoldagar framför mig och sedan åker jag till storuman på fredag. Har inte varit där på x-antal veckor så det är på tiden kan man tycka. Nu har fröken ida linnea swärd inte mycket mer att dela med sig av, så hon tänker avrunda här och lägga sig och läsa en zombiebok som endast ger henne mardrömmar istället. Imorgon har jag sovmorgon och det känns SÅ! JÄKLA! GÖTT!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus