I wasn't looking for this but now you're in my way

Imorse var det en sådan morgon då jag skulle ge min högra hand för att slippa vakna. Inte för att jag var trött, för jag har minsann haft sovmorgon och fått sova två timmar mer än vad jag fick igår, utan mer för att jag drömde världens bästa dröm som absolut inte fick ta slut. Vilket den självklart gjorde. Fml.
 
Håller tummarna på att vår lärare kläcker ur sig att det är okej att arbeta hemma idag. Det skulle innebära total ledighet för mig och jag kan säga så mycket som såhär att det skulle sitta där det skulle. Ligger så mycket efter i projektarbetet eftersom jag mer eller mindre inte ens har ett projekt att planera upp och jag skulle behöva den här dagen till att styra upp situationen. Hur som helst är det vad min eftermiddag och kväll kommer att gå åt till. Det och packning.
 
Imorgon åker jag till umeå över helgen. Är sjukt taggad så det blir förmodligen hur bra som helst! Kan inte bli något annat med mina finaste tjejer i närheten. Nej, nu jävlar i min själ brinner det lite i knutarna så jag ska styra frulle nu och sen kläder och sen stumma till skolan. Puss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus