Måndag

HEJLINNEATIOÅRGAMMAL:)
 
Okej. Vad vill vädertemperaturen? Svinjävlakallt ute. Skakat som ett asplöv och vandrat runt med händer blåa av köld hela dagen. What the fuck? Och det är inte ens minusgrader ute än. Jag kommer avlida i vinter.. är så inte redo för -25 och snö.. är det värt att fortsätta bo i freakin' sverige när man måste frysa året om ungefär? ÅH överväger att införskaffa mig ultramegasuperdupermycket underhudsfett för att vara varm någon gång i alla fall!
 
Dagen har rullat på bra. Höll tal med Linnéa på svenskan och det gick betydligt mycket bättre än förväntat! Är nästan inte nervös inför nationella längre. Sedan jag kom hem från skolan har jag sett criminal minds och ätit nudlar, OCH insett att det är något med päron som gör att man inte kan behärska sig utan bara slänger i sig det på tre sek.. vad det är har jag inte kunnat sätta fingret på ännu..
 
Ikväll väntar en promenad and some catching up med lins, lite plugg och packning! Min kära familj kände för att fly fältet och lämna mig ensam i veckan, och eftersom jag är allergisk mot mitt eget sällskap just nu flyr jag till alexander och bosätter mig där till på torsdag istället. Tur han är världsbäst och orkar med mig när jag inte själv gör det! För övrigt har jag beslutsångest som vanligt. Storuman eller skellet på halloween?....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus