In my veins

 
Två dagar av denna helvetesvecka är över. Denna morgon spårade mer än vanligt och allt slutade med att jag blev hemma från skolan trots att det inte riktigt var planen. Jag har därför pluggat stumt hela dagen. På riktigt. Hela. Förbannade. Dagen. Skrivit på två av inlämningsuppgifterna som ska vara inne i slutet av denna + i början av nästa vecka och pluggat lite till historiaprovet. Vid åtta gav jag upp, snörde mig i duschen och sen har jag chillat som en kung.
 
Annars då? Saknar min finaste och vill väl som mest att det ska vara helg nu. Hatar på Sartre och kierkegaard och vill att mitt fördjupningsarbete i filosofi ska vara klart. Taggar säsongspremiären av greys som äger rum om två fucking dagar (!!!!) och funderar över om jag ska orka hålla mig tills det visas i sverige eller inte.
 
Imorgon väntar en sovmorgon till 12.15, två lektioner och sedan ett veterinärbesök med min bebis som aldrig verkar vilja bli bättre i benet. Nu ska jag se ett till avsnitt av revenge innan det får vara nog med vakenhet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus