30 april

ALLTSÅ VARFÖR ÄR LIVET SÅ STRESSIGT FÖR TILLFÄLLET, JAG TROR JAG EVIGT AVLIDER!?!? Det är som frida sa idag, att vi har så mycket att göra att man till slut inte gör någonting. Ångest ångest ångest och stress stress stress. Fucking shit och allt där i mellan. Fitta vad mycket det är hit och dit med både skolarbeten och icke-skolarbeten, student och efter-studentplanering. Missförstå mig rätt, jag har mycket att se framimot men just nu skulle jag dock vilja bli klar med allting så jag får slappna av och sluta ha konstant ångest. Och bli rejält full. Det kanske är det jag vill allra mest. Då skulle det mesta ordna upp sig.
 

All forever is

 
Hängde med alexander igår och ikväll har jag stressat som en galning för att få ordning på mitt liv och allt vad det innebär. Hann inte ens se Criminal Minds så all stress var i onödan :( Hehe nae men.. det är 40 dagar till studenten och det märks, sjukt vad mycket skolarbete vi har att göra! Känner dock att jag har koll på det som ligger närmast nu, vilket är skönt. I övrigt så är livet bra, än fast jag är konstant stressad. Ännu bättre blir det imorgon när min pojke kommer! Nu ska jag krypa i säng för ett par efterlängtade timmar sömn. Jéttemkt pussisar

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut

Jag älskar ditt skratt även fast du hatar det, att vakna på nätterna av att du kramas, att höra dina hjärtslag, när du pillar med mitt hår, sättet du ser på mig, när min säng luktar som dig trots att du inte legat där på flera dagar, att du fnissar hela tiden utan att du tänker på det, sättet du ser världen på, att du är lika konstig och störd som jag är, allt du gör mig till. Du är allt jag nånsin velat ha och allra mest älskar jag att få vara din

It keeps getting better

 
En minst sagt förjävlig vecka avslutades på bästa sätt och allt som tidigare känts så tungt, känns lättare. En bidragande faktor till detta kan även vara att snön smälter och solen skiner mest hela tiden = glad_tjej94. Sommaren står runt hörnet, äntligen! Tänker därför gå ut på dagens andra prommis och ta vara på all sol och allt ljus, för sedan väntar en kväll med plugg. Har fått höra att jag borde blogga mer, därav detta tråkiga lilla inlägg. Oki, hoj!
 
 

17.53

 
Jag tycker att det här med att blogga har förlorat sin tjusning, vilket innebär att det prioriteras bort. Trots att jag nästan aldrig skriver these days så är det fortfarande människor som klickar sig in här varje dag. Kul! .. hade jag sagt om jag var en serious bloggerska och brydde mig, men det gör jag faktiskt inte. Helt ärligt så förstår jag inte hur ni orkar. Detta måste vara den tråkigaste bloggen som existerar på denna jord.
 
Livet rullar på, det börja närma sig studenten2013 och jag fick hem studentmössan för ett par dagar sen. Alltså, vad är grejen med studentmössa egentligen? Till vilken nytta har vi dom? Dom är sinnessjukt fula, obekväma och förstör hela outfiten.  Vilken tradition är det som säger att studentmössan bör bäras på denna fantastiska dag? Hur ologiskt mössans betydelse än är så är jag riktigt taggad på att gå ut skolan en gång för alla!! Inte många dagar kvar nu ..
 
Har ingenting mer att säga, så nu ska jag fortsätta titta på One Tree Hill och försöka samla kraft till att städa. Min kropp är inte 100 % frisk vilket känns alldeles för mycket. Återstår att se om det blir ett besök på anderstorpsskolan imorgon eller om det blir ännu en dag hemma.
 
 
 

If I could, I would look at us all the time

Två skoldagar kvar och sedan är helgen här. Som vanligt har jag brutal beslutsångest över vart jag ska befinna mig. Alla alternativ lockar, men jag vet inte vilket som väger tyngst. Önskar att någon kunde bestämma åt mig. Dock finns det ingen som vill ta sig an det uppdraget och jag förstår dom, inte ens jag vill göra det.
 
Trots att jag med jämna mellanrum är rätt tankspridd och ångestfylld har detta varit en bra dag! Solen skiner och snön smälter. Skolan har gått bra, vi har skrattat och flummat på, precis som det ska vara. Jag har pratat i telefon med både katten och alexander, två underbara personer som jag saknar så det gör ont. Som pricken över i:et har jag ätit två perfekt mogna kiwis utan att få svullen tunga. Vad mer kan man begära liksom?
 
 
 

Lifeboat

Är lika dålig på att ta bilder som jag är på att blogga, men här är iallafall några från lovet
 
Mitt sista påsklov någonsin har passerat och det har minst sagt spenderats på absolut bästa sätt! Solen har visat sig i stort sett varenda dag, och snön har smält = toppentoppen. Har introducerats till yrkeslivet och jag trivs så jäkla bra! Jobbade endast fyra dagar vilket var dösorgligt, ville jobba så mycket mer! Fruktansvärt roligt!

Det roliga är dock över för denna gång och imorgon börjar skolan om igen. Tiotusen ton ångest tynger mitt hjärta, och jag är nog inte ensam. Men vi kan glädja oss åt att det är slutspurten och att snart är det över! Hade även tänkt komma igång med träningen igen efter ett alldeles för långt uppehåll. Jag och vågen är inte vänner för tillfället, så det känns bra och jag är taggad!
 
Nu har jag inte mycket mer att dela med mig av, förutom att jag saknar min storumanbrudar jettemkt och jag hoppas att vi ses snartare än snart!!!!
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus