17.53

 
Jag tycker att det här med att blogga har förlorat sin tjusning, vilket innebär att det prioriteras bort. Trots att jag nästan aldrig skriver these days så är det fortfarande människor som klickar sig in här varje dag. Kul! .. hade jag sagt om jag var en serious bloggerska och brydde mig, men det gör jag faktiskt inte. Helt ärligt så förstår jag inte hur ni orkar. Detta måste vara den tråkigaste bloggen som existerar på denna jord.
 
Livet rullar på, det börja närma sig studenten2013 och jag fick hem studentmössan för ett par dagar sen. Alltså, vad är grejen med studentmössa egentligen? Till vilken nytta har vi dom? Dom är sinnessjukt fula, obekväma och förstör hela outfiten.  Vilken tradition är det som säger att studentmössan bör bäras på denna fantastiska dag? Hur ologiskt mössans betydelse än är så är jag riktigt taggad på att gå ut skolan en gång för alla!! Inte många dagar kvar nu ..
 
Har ingenting mer att säga, så nu ska jag fortsätta titta på One Tree Hill och försöka samla kraft till att städa. Min kropp är inte 100 % frisk vilket känns alldeles för mycket. Återstår att se om det blir ett besök på anderstorpsskolan imorgon eller om det blir ännu en dag hemma.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus