Been trying to wake from nightmares all her days


våra misslyckade semlisar - trötta tjejer imorse - nyvaken från en liten nap i bibblan - mys med mannen i mitt liv (sorry jonis, pytte slår dig alla dagar i veckan)
 
Igår var en bra dag. Jag hade sovmorgon. Det var varmt ute. Jag blev kallad till arbetsintervju. Svettades på le gym efter skolan. Fick sälle hem till mig av mina bästa brudar. Bakade semlor i tre timmar. Åt semlor i några minuter. Slapp sova ensam i min säng (fick dock ingen sömn eftersom ebba tog all plats men tryggheten med att höra någon annan sova innebär inga mardrömmar vilket är en vinst i sig).
 
Idag var det en sämre dag. Förlorade över tröttheten (bland annat glömde jag först att ta på mig trosor) = ingen energi till att göra det jag ska = inget plugg/ingen träning/inget projektarbete - nooo thing at all. Är less på folk. Är lessast på skolan. Har mensvärk.
 
Satt i godan ro och tryckte nutella som om det inte fanns någon morgondag tidigare ikväll och så bara MEN LILLA VÄNNEN LUGNA DIG MED CHOKLADEN?! Smygfick lite ångest för att jag åt så mycket och för att nu blir jag tjock åh herre jisses så kan vi inte ha det. Ångesten varade i två sekunder innan jag bara: fuck no. Jag har mens och äter minsann hur mycket jag vill. Och så tryckte jag i mig ännu en sked av det livets goda och helt plötsligt kände jag mig hel igen :') hehe skojas bara med er, var redan hel efter att ha tryckt två semlor så egentligen var nutellan bara onödig, men ack så gött och ack så behövligt när man förlorar blod varje minut som går. Ok nu ska jag ge mig på ett sömnförsök. Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus