En som räknar dagar

93 dagar till Ayia Napa - 105 dagar till studenten - 215 dagar till Italien - 3 dagar till Fredag.
Snälla, söta rara tiden speeda på lite grann. Jag tycker att du får för långsamt (samtidigt som du går för fort, vet fortfarande inte vart jag ska ta vägen efter studden och det är som sagt int läng kvar och det vore trevligt att ha lite koll).
 
Igår var jag arg hela dagen, innan jag blev likgiltig, innan jag blev glad, innan jag till slut hamnade i fosterställning i min säng med äckelångest, andningsproblem och kallsvettningar. Fuck livet, så att säga. Skojas, idag mår jag bättre än bäst och gårdagen var bara ett svagt ögonblick i mitt liv som idag är forgotten, så att säga. Hehe, skämt å sido.
 
Var duktig och skrev projektrapport igår. Min plan är att bli klar med skiten INNAN sportlovet eftersom jag vägrar göra skolarbete då. Kan bli spännande, eftersom vi idag fick en fet historiauppgift som ska vara klar efter lovet också. Kul, jävligt roligt. Skickade även fula bilder på mig själv till några lyckligt lottade individer, jag hoppas att dom blev glada för det var minsann jag. Nu ska jag prata med min kurrande mage som längtar efter kroppkakor och typ.. vara glad och lycklig över att det är tisdag och inte måndag och att det snart är helg! Pussis

Kommentarer
Postat av: charlotta

Vem blire Italien med? :)

2013-02-20 @ 16:38:47
URL: http://charlottaw.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus