Kvällstankar

För lite mer än ett halvår sen var min framtid planerad. Jag visste precis vart jag skulle ta vägen efter studenten och vad jag skulle göra. Pengar var prion, och sen skulle jag resa. Se nya platser, träffa nya människor, uppleva nya saker. Det fanns inget i varken skellefteå eller storuman som var anledning nog att stanna kvar och jag längtade efter frihet. Längtade så efter att få sätta mig på planet, bort från all trygghet.
 
Det finns så mycket jag vill åstadkomma, drömmar jag vill uppfylla. Möjligheterna att göra det är rätt begränsade här och förr fanns det inte en tanke att stanna kvar. Jag ville inte fastna, vill fortfarande inte göra det. Men idag slits jag mellan att vilja och att inte vilja. Idag vill jag andra saker än vad jag ville för sex månader sen och det skrämmer mig. Mer än någonting annat. Helt plötsligt har jag anledningar till att stanna, anledningar som tidigare inte existerade och jag glider genom dagarna som två personer. Två versioner av mig sjäv - en som jag inte känner igen, och en annan som jag känner alldeles för väl.
 
Jag menar inte att jag vill stanna kvar för evigt, för det vill jag inte. Jag är fortfarande taggad på äventyr och jag vill fortfarande bli fri. Vill fortfarande börja om för att skapa mitt liv såsom jag vill ha det. Jag har fortfarande lika stora drömmar som jag förr eller senare tänkt uppfylla. Men helt plötsligt är det inte lika bråttom att ge sig iväg och ärligt talat vet jag inte hur jag ska hantera denna förändring, som för att vara mig är enorm.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus