We're all born originals but end up like copies

spelas konstant i hörlurarna, skönasteeee
 
Hade ett moment tidigare idag där jag seriöst funderade över att kliva upp i tid på morgonen för att hinna göra mig presentabel för mänskligheten. Typ sminka mig, borsta håret och använda annat mjukisbyxor och hoodies. Sen insåg jag att who gives a fucking fuck? Inte jag i alla fall. Tänker alltså fortsätta att vara ful på skolan bara för att få sova liiite extra på morgonen.
 
Som vanligt är det mycket i skolan, jag har ett kvaddat knä och en kvaddad rygg men livet leker ändå. Två ynka dagar kvar till ett välbehövligt sportlov, det vill säga fyra lektioner kvar till 240 timmars frihet. Planerar att sova som en gud och ingenting annat. Jo, köra skoter. Skoter och sömn, vem bryr sig om socialt umgänge liksom? Skämt å sido, jag tycker det ska bli lika skönt med lov som alla andra och ska njuta som en jävla fan.
 
Fick ett sms av alexander nyss där det stod att han blivit diagnosterad med mephobia och jag tänkte direkt cancer eller någon annan dödlig sjukdom. Mitt hjärta började värka och tankarna snurra. Hur ska jag överleva utan min bästa vän? Googlade skiten och det visade sig vara "the fear of becoming so awesome that the human race can't handle it and everybody dies". Definitionen av storhetsvansinne, kompisar. Men seriöst. Man skräms inte så. Blir spö när jag träffar fanskapet. Ok, vet inte hur jag ska avsluta detta inlägg snyggt så säger bara tjarrå, nu ska jag skriva fillo-hemtenta.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus