Ett avslut och en ny början

Studenten är tagen och det blev en fantastisk dag! Var omringad av människor jag älskar och hade ett stort fett leende på läpparna från början till slut. Ett par dagar har gått och jag har fått smälta det faktum att jag aldrig någonsin behöver gå i skolan (förutom när jag ska läsa på universitetet men det gills inte). Det känns förvånandsvärt tomt, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att skolan varit mitt liv de senaste tolv åren.
 
Sen sist jag skrev har jag hostat sönder mina lungor, myst med min kärlek, träffat lina som varit i Italien alldeles för länge, läst ut andra delen av porrboken femtio nyanser, badat i poolen, och bara njutit av ledigheten och tillvaron. Imorgon jobbar jag 13-21 och resten av veckan och sommaren följer i samma spår. Är jäkligt taggad, älskar mitt jobb!!!
 
Med detta inlägg säger jag hejdå till bloggkarriären. Efter fyra års flitigt bloggande är det dags att ge sig. Mycket har arkiverats i denna blogg genom åren, mycket kul men även mycket jag vill glömma bort. I och med att jag tagit studenten har ett nytt kapitel börjat (men herregud linnea hur du skriver) och denna blogg representerar allt det gamla och det vill jag till viss del lämna bakom mig. Världen ligger framför mina fötter och jag tänker ta vara på varje ögonblick. Kanske styr upp en ny blogg inom en snar framtid, det återstår att se. För er hängivna followers så finns jag på instagram @linneaswardd. Ha det bra så hörs vi när vi hörs, pussen

På svensk mark

Tillbaka i Sverige med ljusare hår, brunare kropp och en helvetisk förkylning. Vi har haft det toppen i Ayia Napa, än fast det kanske inte slog Alanya förra året. Så kan det vara ibland. hur det nu än var, så var det döskönt att få komma iväg på lite semester och nu ser jag bara framimot två veckor i Italien till hösten!
 
Nu ska jag hoppa isäng och sova bort det här eländet jag dragit på mig. Tar för fasen studenten på onsdag och det finns inga andra alternativ än att vara frisk och på topp tills dess! Ok, nu vet ni att jag lever. Pussen
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus