När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då

 
Livet har känts så meningslöst på senaste tiden. Har egentligen inte känt att jag haft någon anledning att kliva upp på morgonen. Börjar dock se ljuset i tunneln och efter en lite längre löprunda än vanligt och intervaller släppte ångesten som jag haft de senaste veckorna. Vet dock av erfarenhet att den brukar ha en tendens att smyga sig på igen, men tänker fokusera på dess frånvaro och hur bra det känns just nu i alla fall!
 
Fick ett nytt schema idag, med fler jobbdagar än vad jag hade på mitt förra. Kommer jobba nästan 80% i sommar och det klagar jag inte över! Ser verkligen framimot att börja! Ska bli fruktansvärt roligt att få göra någonting annat, och sen är alla tanter och farbröder som jag har att göra med så himla mysiga och trevliga.
 
Är egentligen dötrött så förstår inte vad jag gör vaken. Har tittat lite på Big Bang Theory, målat naglarna och städat lite grann. Nu ska jag dock försöka mig på lite sömn så jag orkar med morgondagen och allt vad den har att erbjuda! Känns förbannat jävla tomt att sova själv efter att ha sovit med hjärtat i typ en vecka, men det får gå ändå! Oki godnatt på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus